2012. 03. 26.

Homebird ajándéka/Gift from Homebird

Hello! Egyik nap nézegettem a gmail-es leveleimet, és megpillantottam Nóra üzenetét. Amikor végigolvastam, nagyon meghatódtam, mert azt írta nekem, hogy hálás, amiért nyomon követem a blogját, és mindig írok a bejegyzéseihez, ezért szeretne küldeni nekem egy kis ajándékot, amit a meska boltjából tudok kiválasztani. Nagyon szívmelengető volt olvasni a sorait, bár én egyáltalán nem azért olvasom a gyöngyös lányok blogjait, hogy ajándékokat kapjak, hanem mert szeretem ezt a kis közösséget, nézegetni a csodaszép alkotásokat. 
Mindenesetre köszönöm Nóra, nagy szeretettel fogom hordani a kiválasztott ajándékot, ami ez a csodaszép fülbevaló:


A képek Nóra meska boltjából vannak!:)

2012. 03. 21.

Tavasz csalogató

Hello! Régi vágyam volt, hogy fűzzek egy olyan láncot, ami nem egyszerűen csak fém, hanem gyöngyből készül. Mivel nem tudtam megtanulni a horgolást, így találtam rá erre a szuper könnyű spirál mintára. Nagyon könnyű, bár elég unalmas fűzni!:)
A medál mintáját köszönöm Ewa-nak!:)
A végeredmény nagyon tetszik, ő az enyém marad!:)






Kaptam egy díjat is Krittitől, köszönöm szépen! Mivel már szinte mindenki blogján láttam, így nem adom konkrétan tovább senkinek!:)


2012. 03. 17.

Latinka ajándéklánca

Hello! Latinka ajándékláncán Cinellának kellett egy csomagot küldenem. Kicsit nehéz dolgom volt, mert fémallergiás, így végül egy karkötőt készítettem, aminek a kapocs részét organza szalaggal oldottam meg. A mintát köszönöm Ewanak. Készült még egy bross is, Cinella kedvenc színösszeállításában. Remélem sikerült kedvére való ékszereket készítenem!:)




2012. 03. 09.

Újabb nyeremény!:)

Hello! Ismét rám mosolygott a szerencse, ugyanis Erika játékán ezt a szuper újságot nyertem! Már készítettem is belőle egy fülbevalót, csak még nem fotóztam le!:) Köszönöm Erika!!:)


2012. 03. 06.

Lettis bőr karkötő

Hello! Ajne gyönyörű Letti medálját varrtam rá erre a karkötőre. Nekem tetszik a végeredmény, bár a fotók nem a legjobbak!






2012. 03. 03.

Újabb ajéndék :)

Hello! Megérkezett Ildikó ajándéka, akitől Latinka ajándékláncán keresztül kaptam ezeket a szépséges dolgokat! Köszönöm szépen, nagyon örültem a kis csomagnak!:)




2012. 03. 01.

Nyertem!:)

Hello! Ewa játékán nyertem ezeket a szuper kabosonokat, köszönöm szépen!!::) Legjobban a szitakötősnek örülök, régóta szemezek ilyen kabosonnal!:)